fredag 17 februari 2017

7 veckor, 7 weeks

Nu har vi tagit promenader med olika hundar och även själva utan sin mamma. Dom har träffat nya människor och i övrigt har dom utvecklats en hel del till mer självständiga individer, det är så spännande att följa dom.

Några har ändrat lite av sin personlighet medans andra är precis som dom var för någon vecka sedan. Det är ett härligt gäng olika individer i denna kull :).

Dom bor mer och mer utomhus, men fortfarande tar vi in dom på eftermiddag/kväll en stund och faktiskt sover dom inne fortfarande men inte så länge till. Nu i helgen börjar utomhuslivet på heltid för dom börjar protestera att vara inne när dom lekt klart på kvällen så har dom större och bättre i valphagen.

Här kommer lite bilder av varierande kvalité. Tikarna är nu helt bestämda var dom ska bo, även den svartvita killen, sedan är det lite mer osäkert med de 2 gråvita grabbarna som båda har härlig personlighet men är ganska olika som indivier, dom har dessutom ändrats ganska mycket båda två under veckan som varit så vi vill hålla det lite öppet ännu.



 CAHPPES ICE STORM WARRIOR



CAHPPES ICE STORM CRUSADER



CAHPPES BLACK ICE STORM MASTER




CAHPPES ICE STORM NATANE




CAHPPES ICE STORM ONAWA



CAHPPES ICE STORM TALA 



BLANDADE BILDER FRÅN VECKAN SOM GÅTT

















































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar